Email:
Onderwerp:
Bericht:
In welk jaar leven we nu?KvK: 51531607
BTW: NL133576085B01
ING: NL85INGB0003859963

info@mjd-ict.nl

Algemene voorwaarden

Informatie
woensdag, 13 december 2017
A+ R A-

JSN Image Show

MJD-ICT: uw vaste, bekende en vertrouwde aanspreekpunt waarbij u terecht kunt  met uw computerproblemen en die uw situatie kent.

U mag voor ondersteuning bellen van maandag tot en met vrijdag van 18:00 tot 22:00 naar 010-7440834.

Om hulp op afstand te kunnen verlenen hebben wij een werkende internet verbinding nodig om met elkaar in contact te komen.

Wij assisteren u telefonisch of per e-mail bij het installeren van Team Viewer op uw computer. Team Viewer geeft ons de mogelijkheid om uw computer op afstand over te nemen zodat wij met u mee kunnen kijken en u kunnen helpen met eventuele problemen.

Het programma start op wanneer u de snelkoppeling op uw bureaublad aanklikt, het programma zal u vervolgens een ID en wachtwoord geven wat u moet mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer een van onze technici uw ID en wachtwoord vanaf hun PC invoeren, dan kunnen ze de computer overnemen.

Dit kan alleen zolang u het schermpje met het ID en wachtwoord open laat staan, zodra u het schermpje sluit, is er geen toegang meer mogelijk tot uw computer.
Het ID is altijd hetzelfde want die is gebonden aan uw computer maar het wachtwoord zal elke keer als u het programma start, automatisch en willekeurig gegenereerd worden door Team Viewer.
Wij kunnen dus niet zomaar in uw computer inbreken.

Portfolio

Bottom